Uchtman staat op Banenbeurs in Lelystad

Zaterdag 1 juni was het dan eindelijk zover. Samen met de collega’s van De Visser stond het team van Uchtman B.V. op de Banenbeurs in het Stadhuis van Lelystad. Wist jij dat deze Banenbeurs het

Zaterdag 1 juni was het dan eindelijk zover. Samen met de collega’s van De Visser stond het team van Uchtman B.V. op de Banenbeurs in het Stadhuis van Lelystad.

Wist jij dat deze Banenbeurs het grootste vacature-event van Flevoland is? De Banenbeurs is een jaarlijks evenement dat wordt georganiseerd door Werkbedrijf Lelystad en UWV, partners van het Werkgeversservicepunt Flevoland. Op het evenement staan in totaal maar liefst 120 werkgevers met meer dan 500 (!) mooie en uitdagende vacatures. De Banenbeurs is bekend in de polder en dat was goed te merken aan de hoge opkomst. “We hebben zoveel interessante en enthousiaste mensen ontmoet en kijken ernaar uit om met velen van jullie in de komende periode verder te praten en kennis te laten maken met ons bedrijf.”, aldus Robert Esseboom, directeur van Uchtman.

Hebben we je gemist op de banenmarkt? Geen zorgen! Hier vind je onze vacatures: www.werkenbijdevissergroep.nl.

Heb je hier vragen over? Stel ze gerust