Sinds onze oprichting in 1922 specialiseren we ons in elektrotechnische installaties voor de petrochemische sector. Als familiebedrijf met meer dan een eeuw ervaring ondersteunen we de meeste van de ruim vierduizend tankstations en tankopslagsystemen in Nederland. We kennen de branche, de installaties en de mensen door en door.

Dit maakt het voor ons mogelijk om dicht bij onze klanten te staan en samen oplossingen te creëren die perfect passen bij de behoeften. Dankzij onze uitgebreide kennis van de systemen en installaties in de branche, kunnen we gericht advies geven over producten en veiligheid – iets wat onmisbaar is in een snel veranderende markt.

We doen meer dan alleen infrastructuur installeren voor de elektrificatie van de mobiliteitssector. We ontwikkelen en delen ook actief onze kennis over installatietechnieken en hun impact op de energiesector. Op die manier dragen wij ook bij aan een duurzamere toekomst.

Bij ons staat familie centraal. Dit familiegevoel dragen we over in alles wat we doen: van de manier waarop we met onze medewerkers omgaan tot onze benadering van klanten. Samen met onze klanten en partners zetten we ons in voor een groenere en meer duurzame toekomst, waarbij we samen bouwen aan innovatieve oplossingen voor morgen.

Wil je ook meewerken aan de energietransitie voor een duurzamere toekomst?

Kom jij ook werken
bij Uchtman?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in enthousiaste vakmensen en gedreven professionals. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.